Banen, stages en Businesscourses

ING
ING biedt stageplekken of afstudeerprojecten voor studenten. Mocht je benieuwd zijn wat er mogelijk is en hoe je contact kan opnemen kijk dan hier .


Hitachi
Hitachi is op zoek naar een Technical Support Engineer – Mining. Voor meer informatie kunt u hier kijken en voor vragen kunt u contact opnemen met recruitment@hcme.com .


Huisman
Huisman zoekt een intern voor een programmeer opdracht. Het uitvoeren van de opdracht zal ongeveer 6 maanden duren. U kunt hier kijken voor meer informatie over de stage.
Phone: +31 (0)88 070 22 22
Email: Jobs@Huisman-nl.com
www.huismanequipment.com


Vermilion Energy
Vermilion Energy heeft een vacature beschikbaar voor een Engineering Technician in Amsterdam. Deze functie is geschikt voor iemand die werkervaring op wil doen met de kans op doorgroeien in meer technische verantwoordelijkheden. Klik hier voor meer informatie over de vacature. Voor meer informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Sophie Ruiter via 0517-493 327 .


Wintershall
Wintershall heeft mogelijkheden om stage te lopen of een master thesis te doen over Enhanced Oil Recovery in Kassel. Studenten die geïnteresseerd zijn kunnen zich hier opgeven.


EBN
Het vak leren in de E&P industrie? EBN biedt MSc – en stage projecten aan.
Lees hier meer.