Company Days

De Company days is een jaarlijks terugkerend evenement. Het doel van deze dagen is bedrijven de mogelijkheid geven om (afstuderende) studenten te bereiken. Onze studenten kunnen oriënteren welke richting ze op zouden willen gaan en baan opties bekijken. Hiernaast kunnen bedrijven ook on-campus interviews afnemen met de studenten die bijna afstuderen en op zoek zijn naar een baan. Het is zowel voor bedrijven over de hele wereld als de studenten een erg gemakkelijke manier om in contact te komen met elkaar.

Tijdens de Company Days komen bedrijven uit alle verschillende disciplines aansluitend bij Applied Earth Sciences naar de TU Delft om een presentatie te geven. Deze presentaties zijn de ideale manier voor bedrijven om onze studenten te bereiken.

Deze dagen vinden plaats gedurende de eerste weken van december. Bedrijven die niet in de mogelijkheid zijn om tijdens december langs te komen hebben uiteraard ook de optie om op een ander moment onze faculteit in Delft te bezoeken. Het organiseren van de presentaties en interviews wordt volledig gedaan door de Mijnbouwkundige Vereeniging.