NRC feestje

Category

Geen Categorieën

Add to agenda

Vanavond zal de NRC vieren dat ze al twee mooie uitgaven van de NR hebben gemaakt! En de NRC weet natuurlijk dat hun blad nooit zo mooi zou kunnen zijn zonder de bijdragen van studenten, professoren en medewerkers. Daarom zal de NRC de NR-awards uitreiken! Kom dus naar het Noorden vanavond en wie weet win jij wel één van de felbegeerde NR-awards.

Tonight the NRC will celebrate the two editions of the NR that they have published. Of course the NRC knows that their magazine wouldn’t be so successful without the contributions of the students, professors and employees of the faculty. That’s why the NRC will hand out the NR-awards! So come to het Noorden tonight and maybe you will win one of the coveted NR-awards.