Minor

Sinds 2008 is het vijfde semester (eerste semester van het derde jaar) vrijgeroosterd voor het volgen van een minor. Een minor kan verbredend of verdiepend zijn. Je kunt ervoor kiezen om een minor te doen bij een andere faculteit of een andere universiteit, maar je kunt ook een minor binnen de opleiding volgen.

Applied Earth Sciences bied de volgende minors aan:

De TU biedt ook een breed scala aan minoren buiten de afdeling Geotechnologie. Voor informatie hierover kun je kijken op minors.tudelft.nl. Aanmelden voor een minor is verplicht; de registratie opent over het algemeen rond april en sluit begin juni. In april is er ook een TU-brede minorvoorlichting; ook hierover kun je informatie vinden op de minor-site.

Mocht je een minor willen volgen aan een andere universiteit, of eventueel in het buitenland, dan kan dat ook. Omdat het dan gaat om een programma dat niet door de TU is samengesteld, moet je dit echter wel eerst aan de examencommissie voorleggen. Neem allereerst contact op met de studieadviseur; die kan je hier meer over vertellen!


 

TA-Mi-077-08: Research Project Applied Earth Sciences

Coördinator: K.H.A.A. Wolf
Bij deze minor richt je je volledig op één onderzoeksproject, waarvan je het onderwerp samen met je begeleider vaststelt. Deze minor biedt ook mogelijkheden voor een veldwerk in het buitenland, of een combinatie met de BSc-thesis. Daarnaast kun je zelf het startmoment bepalen. Er is erg veel keuzevrijheid bij deze minor, dus mocht je hierin geïnteresseerd zijn, neem dan tijdig contact op met Karl Heinz Wolf! Klik hier voor meer informatie.