Commissies

Naast de bezigheden van het bestuur, heeft de MV een aantal commissies die verantwoordelijk zijn voor taken binnen de Vereeniging. Elke commissie wordt begeleid door iemand uit het bestuur (de QQ’er).LuCo

De Lustrum Commissie zal zorgen voor een fantastiche lustrumweek in november 2017. Ze zijn dit jaar dus druk bezig met het organiseren van alle evenementen voor die week. Meer informatie over het lustrum kunt u vinden op mvlustrum.nl.

luco

v.l.n.r.: Wout Lohle, Emma Zomer, Wesley van Maanen, Milou Kaptein, Jaap van Duijn


 

NRC

De commissarissen in de redactie van de Natural Resource, maken het tijdschrift: ‘Natural Resource’. Dit komt vier keer per jaar uit en wordt zonder kosten naar alle leden van de Mijnbouwkundige Vereeniging gestuurd.

nrc

v.l.n.r.: Martijn Bos, Jesse de Jong (QQ), Goof Blokker, Davini Kalloe, Jeanne Steijn, Christine KlöppingJaarboek Redactie

Vier keer in de vijf jaar wordt een Jaarboek uitgegeven. In dit boek worden verslagen en foto’s van evenementen vastgelegd die georganiseerd zijn door de MV of de faculteit. Verder bevat het Jaarboek wetenschappelijke artikelen uit verschillende onderzoeksafdelingen van de faculteit en historische mijnbouw verhalen. Het Jaarboek wordt verspreid onder 250 studenten en 1100 Buitengewoon Leden (alumni, professoren en werknemers).

jaarboek

v.l.n.r.: Raimon van Grootel, Janneke Zwetsloot, Daniella Gur, Daniëlle Bode (QQ), Pieter Bosman


 

NoCo

De Noorden Commissarissen zorgen voor een continue stroom bier in ‘het Noorden’. Op de Noordenavond op woensdag zorgen zij ervoor dat de leden gezellig spelletjes met elkaar spelen en op de andere borrels staan zij achter de bar. Verder staan ze altijd klaar om de beheerder te helpen met klusprojecten in ‘het Noorden’.

noco

v.l.n.r.: Sil Mossel, Dorus Vlierboom, Guus Hoogewerf, Tim Meijer, Jan Willem Buist (QQ), Friso ter Steege, Krijn van Alphen, Freek Smit

 


 

PromoCo

Toekomstige studenten kunnen een meeloopdag doen, die wordt georganiseerd door de PromoCo. Verder is de PromoCo in samenwerking met de faculteit verantwoordelijk voor de open dagen.

promoco

v.l.n.r.: Jesse de Jong (QQ), Emma Blanken, Dhavissen Narayen, Eva Potthoff, Koen Harms, Gijs van Ouwerkerk

 


 

STARO

De STARO bestaat uit bachelor studenten uit drie verschillende studiejaren. Via de STARO hoort de MV en de faculteit over verbeterpunten van bachelorvakken. Voorbeelden van onderwerpen die besproken worden, zijn: planning van practica en tentamens, bechikbaarheid van studie materiaal.

Year 1, Floris Vis, Gabriella Teixeira, Marlee Spreij, Ties de Jong

Year 2, Anika Vroom, Koen Harms, Marlieke de Vries

Year 3, Yada Plukmontol, Tim van der Hulst, Paul OosterhoutGOC

De GOC is verantwoordelijk voor het schieten van prachtige plaatjes op alle MV activiteiten. Deze activiteiten variëren van een lezing of bedrijven bezoek tot een speciale Noordenavond.

goc

v.l.n.r.: Rens van der Vleuten, Marja Machielse, Daniëlle Bode (QQ), Sophie van Rijn, Rafael von Banniseht


 

SpoCo

De SpoCo organiseert allerlei sport activiteiten door het jaar heen. Zo zijn ze bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de organisatie van de MV-cup, Batavierenrace en natuurlijk de MV wintersport!

spoco

v.l.n.r.: Sylke van der Kleij, Roosmarijn Ceelen (QQ), Alex Ballaer, Isabelle Llaneza, Fabian Kamp, Robin Bauhuis

 


 

 PhD Committee

The PhD committee is formed by PhD students from the departments G&E en G&RS. Every section is represented by 2 PhD students. The committee was founded to create a new bonding between PhD students from the different sections, by organizing activities for PhD students only.  The other goal is to give our students more sight into the research which is done at our department, by giving PhD lectures about a specific research project.


 

WebCo

De WebCo zorgt voor het technische aspect van de website en het onderhoud ervan.

webco

v.l.n.r.: Lars Keuris, Adriaan van Natijne, Daniëlle Bode (QQ), Lars Gebraad