Commissies

Naast de bezigheden van het bestuur, heeft de MV een aantal commissies die verantwoordelijk zijn voor taken binnen de Vereeniging. Elke commissie wordt begeleid door iemand uit het bestuur (de QQ’er).LuCo

De Lustrum Commissie heeft een fantasisch lustrum neergezet in november 2017. U kunt de foto’s bekijken op het archief!

luco

v.l.n.r.: Wout Lohle, Emma Zomer, Wesley van Maanen, Milou Kaptein, Jaap van Duijn


 

NRC

De commissarissen in de redactie van de Natural Resource maken het tijdschrift: ‘Natural Resource’. Dit komt vier keer per jaar uit en wordt zonder kosten naar alle leden van de Mijnbouwkundige Vereeniging gestuurd.

v.l.n.r. Daniel Ernste, Katarina Kovacevic, Gerardos Drakonakis, Karla Echeverry, Jolijn Hiemstra en Jeanne Steijn (QQ)Jaarboek Redactie

Vier keer in de vijf jaar wordt een Jaarboek uitgegeven. In dit boek worden verslagen en foto’s van evenementen vastgelegd die georganiseerd zijn door de MV of de faculteit. Verder bevat het Jaarboek wetenschappelijke artikelen uit verschillende onderzoeksafdelingen van de faculteit en historische mijnbouw verhalen. Het Jaarboek wordt verspreid onder 500 studenten en 1100 Buitengewoon Leden (alumni, professoren en werknemers).


 

NoCo

De Noorden Commissarissen zorgen voor een continue stroom bier in ‘het Noorden’. Op de Noordenavond op woensdag zorgen zij ervoor dat de leden gezellig spelletjes met elkaar spelen en op de andere borrels staan zij achter de bar. Verder staan ze altijd klaar om de beheerder te helpen met klusprojecten in ‘het Noorden’.

v.l.n.r. Alonso Ocampo, Samuel Colijn, Freek Smit (QQ), William Horeman, Berend Bouvy, Ewald Obbens, Max Hertogs and Jelle Prins


 

PromoCo

Toekomstige studenten kunnen een meeloopdag doen, die wordt georganiseerd door de PromoCo. Verder is de PromoCo in samenwerking met de faculteit verantwoordelijk voor de open dagen.

v.l.n.r. Alexander Essle, Eva Potthoff (QQ), Beatrice Ejlal Moghari, Lucia Alconchel Ibarrola, Hein Lafeber, Noor van Eimeren


 

STARO

De STARO bestaat uit bachelor studenten uit drie verschillende studiejaren. Via de STARO hoort de MV en de faculteit over verbeterpunten van bachelorvakken. Voorbeelden van onderwerpen die besproken worden, zijn: planning van practica en tentamens, bechikbaarheid van studie materiaal.GOC

De GOC is verantwoordelijk voor het schieten van prachtige plaatjes op alle MV activiteiten. Deze activiteiten variëren van een lezing of bedrijven bezoek tot een speciale Noordenavond.


 

SpoCo

De SpoCo organiseert allerlei sport activiteiten door het jaar heen. Zo zijn ze bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de organisatie van de MV-cup, Batavierenrace en natuurlijk de MV wintersport!

v.l.n.r. Jens van der Knijff, Lauran de Jong, Daan van Nie, John Koes, Faris Brough, Jeanne Steijn (QQ)


 

 PhD Committee

The PhD committee is formed by PhD students from the departments G&E en G&RS. Every section is represented by 2 PhD students. The committee was founded to create a new bonding between PhD students from the different sections, by organizing activities for PhD students only.  The other goal is to give our students more sight into the research which is done at our department, by giving PhD lectures about a specific research project.


 

WebCo

De WebCo zorgt voor het technische aspect van de website en het onderhoud ervan.

webco

v.l.n.r.: Lars Keuris, Adriaan van Natijne, Daniëlle Bode (QQ), Lars Gebraad


 

StuCo

De StuCo organiseert een studiereis voor bachelorstudenten uit het derde jaar en daarboven. Deze studiereis is een vierdaagse excursie naar het buitenland waarin studenten zich kunnen orienteren op de verschillende masterrichtingen die zij op kunnen gaan na hun bacheloropleiding.

v.l.n.r. Matthijs Bolger, Thijs van Wieren, Floris Vis, Dorus Vlierboom en Freek Smit (QQ) 


 

Externe Commissie

De Externe Commissie organiseert de Company Days, welke plaatsvinden in de eerste twee weken van december. Bedrijven uit allerlei sectoren geven presentaties en nemen interviews af op onze faculteit. Daarnaast houdt de Externe Commissie zich bezig met het vergaren van sponsoring voor de Mijnbouwkundige Vereeniging.

v.l.n.r. Frederieke Tutuarima, Goof Blokker, Krijn van Alphen en Jakob Damen