Commissies

Naast de bezigheden van het bestuur, heeft de MV een aantal commissies die verantwoordelijk zijn voor taken binnen de Vereeniging. Elke commissie wordt begeleid door iemand uit het bestuur (de QQ’er).HaLuCo

De Half Lustrum Commissie is druk bezig met het organiseren van het Half Lustrum dat eind februari 2020 zal plaatsvinden.

V.l.n.r: Thijs van Wieren, Marlee Spreij, Hein Lafeber, Julia Rudlang, Rens van der Vleuten

 


 

NRC

De commissarissen in de redactie van de Natural Resource maken het tijdschrift: ‘Natural Resource’. Dit komt vier keer per jaar uit en wordt zonder kosten naar alle leden van de Mijnbouwkundige Vereeniging gestuurd.

V.l.n.r: Max Hertogs, Anna Gatti, Esther Zijlstra, Melissa Markus, Alonso Ocampo

 Jaarboek Redactie

De jaarboek redactie is verantwoordelijk voor het maken en uitgeven van het jaarboek dat naar meer dan 1100 alumni wereldwijd gaat. Jaarboek 80 zal in februari tijdens het lustrum uitgegeven worden. Heb je verder een leuke quote gehoord van een mede mijnbouwer? Stop hem in de variabox!


 

NoCo

De Noorden Commissarissen zorgen voor een continue stroom bier in ‘het Noorden’. Op de Noordenavond op woensdag zorgen zij ervoor dat de leden gezellig spelletjes met elkaar spelen en op de andere borrels staan zij achter de bar. Verder staan ze altijd klaar om de beheerder te helpen met klusprojecten in ‘het Noorden’.

V.l.n.r: Lonneke Bierens, Sybrand Althuis, Thierry Hopman, Sander Maat, Guus Hoogewerf (QQ), Adje Paulus van Pauwvliet, Joris van Dijk, Niels van Boldrik, Gertjan Postema.

 


 

STARO

De STARO bestaat uit bachelor studenten uit drie verschillende studiejaren. Via de STARO hoort de MV en de faculteit over verbeterpunten van bachelorvakken. Voorbeelden van onderwerpen die besproken worden, zijn: planning van practica en tentamens, bechikbaarheid van studie materiaal.


 

SpoCo

De SpoCo organiseert allerlei sport activiteiten door het jaar heen. Zo zijn ze bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de organisatie van de MV-cup, Batavierenrace en natuurlijk de MV wintersport!

V.l.n.r. Rik Hoedemaker, Michaja van Capel, Fernando Sepulveda, Max de Jonge, Annabel Rijsenbrij

 


 

StuCo

De StuCo organiseert een studiereis voor bachelorstudenten uit het derde jaar en daarboven. Deze studiereis is een vierdaagse excursie naar het buitenland waarin studenten zich kunnen orienteren op de verschillende masterrichtingen die zij op kunnen gaan na hun bacheloropleiding.

V.l.n.r: Claire Mulder (QQ), Joost Zoutendijk, Jelle de With, Daan van Nie

 


 

Externe Commissie

De Externe Commissie organiseert de Company Days, welke plaatsvinden in de eerste twee weken van december. Bedrijven uit allerlei sectoren geven presentaties en nemen interviews af op onze faculteit. Daarnaast houdt de Externe Commissie zich bezig met het vergaren van sponsoring voor de Mijnbouwkundige Vereeniging.

V.l.n.r: Jolijn Hiemstra, Leon Ursem, Daniël Ernste (QQ), Berend Bouvy

 


 

MMC

De Mijnbouw mannenkalender Commissie maakt eens per 2 jaar de mannenkalender die vol staat met de meest knappe mijnbouw mannen

V.l.n.r: Claire Mulder (QQ), Schlagha Thapa, Joris van Dijk, Marjolein Visser, Fenna van Aarle