Waardig Afscheid Mijnbouwfaculteit (WAM)

Date/Time
Date - 02/07/21

Category

Geen Categorieën

Add to agenda

Op 2 juli, als de zomervakantie voor veel studenten begint, eindigt het universitair en publiek gebruik van de faculteit Mijnbouwkunde op Mijnbouwstraat 120. Omdat dit natuurlijk een gebeurtenis is die we niet zomaar voorbij kunnen en mogen laten gaan, organiseert de Mijnbouwkundige Vereeniging op 2 juli het Waardig Afscheid Mijnbouwfaculteit-evenement. Op deze dag kunt u nog voor een laatste keer door het gebouw lopen, herinneringen ophalen en genieten van de sfeer die nog steeds in het mijnbouwkundig instituut hangt. Daarnaast zullen er verscheidene praatjes zijn, zal er worden gezorgd voor een hapje en een drankje en is er de uitreiking van een speciaal Jaarboek.

Er zijn die dag 2 tijdsloten. U kunt reserveren voor de ochtendprogramma (10:00 – 15:00) met een lunch. Een plek voor deze optie kost 15,- .

U kunt ook reserveren voor de middag/avond (14:00 – 21:00) met een aansluitend hapje en drankje. Een plek voor deze optie kost 25,- .

De middagoptie zit op dit moment vol, mochten er door versoepelingen meer plaatsen beschikbaar zijn zullen de personen die zich hiervoor in hebben geschreven alsnog een plaatsje krijgen. Als dit niet het geval is en u dus geen bevestigingsmail hebt gekregen zal het betaalde bedrag terug overgemaakt worden. U kunt uw reservering ook omzetten naar de ochtend.

Om uw reservering te completeren, vraag ik u vriendelijk om het volledige bedrag dat u moet betalen voor de reservering over te maken naar onderstaand rekeningnummer, of de ‘Tikkie’ te betalen.

Ochtend: (https://tikkie.me/pay/cvmib0masog8ariir9p7)

Middag: (https://tikkie.me/pay/90hpri5vmuof5di3ubjh)

NL60 RABO 0319 4214 30

Als de betaling in goede orde is ontvangen zal u mail ontvangen met uw tickets.

ENGLISH BELOW

Honorable Discharge Mining Faculty Event

At the start of summer, you will have the final opportunity to say goodbye to our beloved former faculty.  The WAM (Honorable Goodbye Mining Faculty)-event will be hosted in the building at Mijnbouwstraat 120 and provides a chance for students, alumni and faculty members to walk through the halls and rooms of the faculty one last time. Next to that, various speeches and the revelation of the specially themed Yearbook will also take place during that day.

There will be 2 timeslots on which you can reserve a spot on the 2nd of July. The first one (10:00 – 15:00) will include a lunch and will cost 15,-

The second one will be for the afternoon/evening (14:00 – 21:00) and will be followed by dinner and drinks. This option will cost 25,-.

The afternoon-session is currently full. When COVID-rules allow it, more people can join the afternoon-session. This, however, is currently unsure. Everyone that has booked a ticket but did not receive a confirmation will be placed on the waiting list. If 50 persons per shift will be the maximum allowed amount, you will get your payment-amount refunded. It is also possible to reserve a spot in the morning instead.

In order for your reservation to be accepted, please pay the due amount of your reservation to the account number below or pay the ‘Tikkie’.

Morning: (https://tikkie.me/pay/cvmib0masog8ariir9p7)

Afternoon: (https://tikkie.me/pay/90hpri5vmuof5di3ubjh)

NL60 RABO 0319 4214 30

If the payment is received, you will be contacted and receive your tickets for the day.

Attendance list
  • Patricia Zegers-de Beyl
Bookings
Soort ticket Prijs Plaatsen