Inauguration

Category

Geen Categorieën

Add to agenda

This evening the inauguration takes place, where first year Bachelor and Master students have the chance to get to know the association. The evening will be divided into three parts. The first part will be in front of ‘Het Noorden’as the students will cross the canal in a boat. This part refers to groupbonding and getting to know your classmates better. The second part will be in the café itself, where all committees are present. Here the students will meet the olderyear students and they learn about all the activities that will happen this academic year. The students will play games with the committees, to encourage interaction. Afterwards, the students will go enter the basement, where former presidents and the cigar dispute will tell the students about the history and traditions of the association. Before they leave ‘Het Noorden’, the students will be officially inaugurated by the present president and will go back to the beginning to receive their tie and letters. They have the chance to change into spare and correct clothing, before the ‘normal’ Noordenevening will start.
______________________________________________________________________________________________________

Vanavond vindt de inauguratie plaats. Tijdens deze avond krijgen eerstejaars Bachelor en Master studenten de kans om de Mijnbouwkundige Vereeniging beter te leren kennen. De avond bestaat uit drie verschillende delen. Het eerste gedeelte zal buiten plaatsvinden en staat in het teken van een groepsband vormen onder de studenten. Hiervoor zullen ze in groepjes in een bootje de gracht oversteken. Het tweede gedeelte speelt zich af in café Het Noorden, waar alle commissies aanwezig zullen zijn. De eerstejaars studenten leren hier de commissieleden kennen en krijgen over alle verschillende activiteiten van de rest van het jaar te horen. Er zullen spelletjes gespeeld worden om interactie te bevorderen. Hierna gaan de studenten naar de kelder van Het Noorden. Hier zitten oud presidenten van de vereniging en het sigarengilde. Zij zullen de studenten verschillende verhalen vertellen over de geschiedenis en tradities van de vereniging. Voordat de eerstejaars studenten Het Noorden verlaten, worden ze officieel geïnaugureerd door de huidige president. Vervolgens gaan de studenten terug naar de startlocatie om een das en convocaat te ontvangen.